نگاهی به خواص و فواید متعدد زرشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی
معرفی
زرشک، یکی از میوههای پرطرفدار و پرخاصیت است که در آشپزی و طب سنتی کاربرد فراوانی دارد.
این خوردنی به دلیل طعم ترش و خواص متعدد، جایگاه ویژهای در بین مواد غذایی سالم و طبیعی دارد.
زرشک با طعم ترش و رنگ قرمز خود، علاوه بر زیبایی بصری، طعمی منحصر به فرد به غذاها میبخشد.
زرشک را میتوان به صورت تازه، خشک و یا به عنوان بخشی از انواع غذاها مصرف کرد.
در آشپزی، زرشک بیشتر در تهیه غذاهای ایرانی مانند زرشک پلو با مرغ، خورشتها و سالادها استفاده میشود.
همچنین از زرشک در تهیه شربتها و دمنوشهای گیاهی نیز بهرهبرداری میشود.
برای مطالعه کامل "ادامه مطلب" را انتخاب نمایید: